ACASA

Bine ati venit !

logo

 

Redis Consult S.R.L. va sta la dispozitie inca din 2003, avand ca domeniu de activitate principal: activitati de consultanta pentru afaceri si management – finantari nerambursabile, fonduri structurale.

Va punem in contact cu specialisti in domeniul finantarilor si consultanti economici, cu profesionisti in management, finante-contabilitate, vanzari, relatii publice si comunicare.

Va punem la dispozitie servicii de consultanta si training la sediul nostru din localitatea Rasnov, strada Izvor nr. 61, judetul Brasov si la punctul de lucru din municipiul Brasov, str. Apullum nr. 1.

Informatii privind dotarea cu echipamente specifice si facilitati:

  • in zona Rasnov detinem o cladire cu subsol, parter, etaj, mansarda, folosita ca spatiu pentru birouri, sali de cursuri , intalniri de afaceri;
  • sunt asigurate toate utilitatile;
  • cladirea este amenajata in mod adecvat pentru prestarea de servicii de consultanta si training;
  • amplasare la intrarea in Rasnov dinspre Brasov, in zona rezidentiala cu acces usor spre Poiana Brasov, Bran , Zarnesti;
  • dotare cu mobilier, calculatoare, imprimante, video-proiector.

Stabilirea obiectivelor firmei raspunde preocuparii echipei de management de a descrie cu precizie viitorul in domeniul consultantei.

Misiunea REDIS CONSULT

Misiunea noastra este sa oferim servicii profesionale si de calitate pe specificul afacerii dumneavoastra. Ne propunem sa oferim partenerilor nostri oportunitati de finantare pentru dezvoltarea afaceri.

Societatea noastra a obtinut locul 1 in cadrul Topului firmelor – faza judetului Brasov pentru Activitati de consultanta pentru afaceri si management:

Termeni și condiții GDPR site redisconsult.ro